XV Generalna Skupstina

Logo

Udruženje Hemofiličara Bosne i Hercegovine, obilježava jubilej 15 godina postojanja. 19-og aprila/travnja, 2014 godine, u hotelu Radon Plaza u Sarajevu, sa početkom u 11h, održat će se program povodom ove godišnjice. U nastavku programa, predviđeno je održavanje XV Generalne Skupštine Udruženja hemofiličara. Pozivamo sve članove i prijatelje Udruženja da se pridruže našem programu i svojim prisustvom uveličaju ovaj skup.

VIII humanitarni koncert na Jablaničkom jezeru

Kao i prošlih godina, Udruženje hemofiličara BiH organizuje VIII tradicionalni koncert na Jablaničkom jezeru, u kampu „Camping 999“, vlasnika i organizatora koncerta, te člana Udruženja Hemofiličara Bosne i Hercegovine, g-dina Mirze Avdića.

Pridružite se i vi ovom muzičkom događaju dana 15.8.2013 godine, sa početkom u 20:00 sati i zabavljajte se do duboko u noć sa interpretatorima narodne muzike.

 

Svi zainteresovani više informacija mogu dobiti na naš broj telefona: 033/652-532 ili pošaljite poruku putem našeg web portala.

 

V Ljetni Kamp Udruženja Hemofiličara BiH

Udruženje hemofiličara Bosne i Hercegovine organizuje V Ljetni Kamp za osobe sa hemofilijom I njihove porodice, koji će se održati u rekreacionom centru Reumal u Fojnici, koji pruža ugodan ambijent, sa mnogo sadržaja za odmor i rekreaciju.

Pozivamo Vas da se tokom vikenda, od 30.8.2013. pa do 01.9. 2013. godine, pridružite ovom skupu i učestvujete u edukacionim ali i zabavnim aktivnostima.

Smještaj i hrana su obezbjeđeni za registrovane učesnike Kampa.

Program kampa se nalazi na sljedećem linku.

 

Opširnije: V Ljetni Kamp...

TEST

TEST kdskflkdfldsflkdslkflkdsjflkdjs2dfsdfsdfdsfdsfdsdoisfidsfjidsfjdsfjldksjfdjsljflkdjsflkjdslkfjlkdsjflkjdslkfjldsjfljdlsjfldsjfljdsklfjldsjflkjdslkfjlksdjflkjdslkfjlkdsjfk fldsfldsj fjdsklj fdsjflk jdsjf ldjslkfj dsjf kdjslfjdlks jflkjs dlfkjds lfjlds jflkdsjflkdslkfjlksdj fldksj lfjdslkf jldskj fldskjf lsjdlfj dsljf ldsjfl jdslkf jdslfjldsjlkf lsjdflj sdlkf ds

Sponzori stranice

logo-sponzori-final.jpg

Linkovi

.TEST