Poziv na učešće – VIII jesenji kamp UHBH

TRADICIONALNI VIII EDUKACIJSKI JESENJI KAMP UHBH 2023
Poštovani članovi Udruženja hemofiličara Bosne i Hercegovine,
Ove godine, sa zadovoljstvom najavljujemo TRADICIONALNI VIII Edukativni jesenji Kamp koji će se održati od 13. do 15. oktobra 2023. godine.
Ovaj kamp ima posebno značenje za sve nas jer pruža priliku za edukaciju, druženje i podršku među osobama sa hemofilijom i njihovim porodicama.
Izabrali smo hotel “Terme – Spa Ilidža 4*” u Sarajevu kao mjesto održavanja ovog značajnog događaja. Ovaj hotel pruža optimalne uslove za naše potrebe, prilagođene zahtjevima osoba sa hemofilijom, kako bi svaki učesnik imao udoban i siguran boravak.

Pogledajte lokaciju kampa kroz kratki prezentacijski video:

 

 


Kao i prethodnih godina, fokus ovog kampa je na podizanju svijesti o hemofiliji i njenom tretmanu. Naš cilj je da kroz predavanja stručnjaka iz zemlje i inostranstva, radionice i razgovore, stvorimo prostor za edukaciju pacijenata, porodica i medicinskog osoblja.
Osim toga, osigurani su pregledi i fizioterapija (hidroterapija) za pacijente kako bismo dodatno podržali njihovo zdravlje i dobrobit.
Ovaj kamp nam pruža priliku da se okupimo kao zajednica, razmijenimo iskustva, naučimo nove informacije i stvorimo trajne veze.
Vaša prisutnost i aktivno učešće doprinose uspjehu ovog događaja.
Radujemo se susretu sa vama i zajedničkom iskustvu koje nas očekuje.
S poštovanjem,
Predsjednik UHBH – Amar Muratović

—————————————————————————————————————————————————————

VAŽNA NAPOMENA REGISTRACIJE:

Molimo vas da pravilno odaberete registracijsku formu i time rezervišete svoje mjesto na ovom kampu. U slučaju nepredviđenih okolnosti, tj. odgode ili otkazivanja kampa, bit ćete blagovremeno obavješteni.

REGISTRACIJE SU OTVORENE DO: Utorak 29.09.2023 do 20:00h ili do popunjavanja smještajnih kapaciteta nakon čega će registracije biti zatvorene. U slučaju da prijavljeni broj participanata bude ispod očekivanog, prijave ćemo ostaviti aktivne do daljnjeg.
————————

REGISTRACIJA:
ČLANOVI UHBH – (registracioni formular za regularne članove udruženja) <— kliknite ovdje da otvorite formu za registraciju.

————————

REGISTRACIJA:
VIP – registracija predavača i gostiju kampa <— kliknite ovdje da otvorite formu za registraciju. (VIP prijave su namjenjene za: predstavnike farmaceutske industrije, zdravstvene radnike [ljekari, medicinsko osoblje], predstavnike zdravstvenih institucija, predstavnike prijateljskih udruženja iz regiona, predstavnike krovne organizacije WFH / EHC, predavače, mredijske predstavnike i sl.)

U KOLIKO IMATE PROBLEM SA REGISTRACIJOM PUTEM OVE ELEKTRONSKE FORME, možete se prijaviti tako što će te se javiti na Viber broj 061/842-526 (predsjednik Amar Muratović) ili e-mailom na uhbh@uhbh.org.ba da se prijava obavi manuelno.
————————

Detaljan program kampa će biti objavljen naknadno! 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email